fbpx
Permanent Beauty. - Nikoletta Hulyák
Ajaktetoválás budapesten

Ajaktetoválás Budapest

Sminktetoválás az ajkakon

Az ajaktetoválás egy innovatív szépségtechnika, amely a kozmetikai tetoválás révén javítja az ajkak természetes színét és formáját. Ez az eljárás hosszantartó megoldást kínál azoknak, akik egyszerűsíteni szeretnék szépségápolási rutinjukat és ápolt megjelenést kívánnak fenntartani.

Mi az ajaktetoválás?

Az ajaktetoválás, pigmentek bevitelét foglalja magába az ajakszövetbe, hogy színt és esztétikusabb formát adjon hozzá. Ez a technika terjedhet a lágy színjavítástól, a teljes ajakszín újjáépítéséig, és alkalmas azok számára, akik helyreállítani vagy kiemelni kívánják ajkaik természetes szépségét.

Népszerű technikák az ajaktetoválás terén

Élénkítés
Az ajkak élénkítése egy népszerű módszer, amely egy lágy, természetes árnyalatra összpontosít, amely meghatározza és formálja az ajkakat anélkül, hogy túlzottan drámai hatást keltene. Fokozza az ajkak természetes színét, teltebbnek és szimmetrikusabbnak mutatva őket.

Teljes ajaksatírozás
Ez a technika az egész ajakterületen telítettebb pigmentet alkalmaz. Ideális azok számára, akik markánsabb, rúzsszerű hatást szeretnének, amely egész nap látható marad smink használata nélkül.

Sötét ajak semlegesítése
A sötét ajak semlegesítése, a sötétebb tónusú vagy hiperpigmentációval rendelkező ajkakat célozza meg. Gondosan kiválasztott pigmentek használatával ez a technika semlegesíti a sötétebb árnyalatokat, elérve egy kiegyensúlyozottabb és egységesebb ajakszínt.

Hulyák Nikoletta sminktetoválás Budapesten

Utóápolás

Azonnali utóápolás
Az eljárás után fontos az ajkak tisztán tartása és hidratálása. Javasolt kerülni az erős fűszerezésű ételeket, a túlzott nedvességet és a közvetlen napfényt, hogy az optimális gyógyulás biztosított legyen.

Hosszútávú ápolás
A sminktetoválás hosszútávú megőrzéséhez szükséges az időnkénti frissítés, aminek gyakorisága a választott szín erősségétől, az életmódtól és a bőrtípustól függ. A fényvédő tartalmú ajakbalzsam használata megóvja a pigmentet a napfény okozta halványulástól.

GYIK

Általában a szájtetoválás 2-5 évig tartanak, mielőtt frissítésre lenne szükség, de ez nagyban függ a választott színtől és életmódtól is.

A kellemetlenség minimális, a legtöbb vendégem enyhe szúrkálást tapasztal, éppen ezért helyi érzéstelenítést alkalmazok a fájdalom csökkentése érdekében.

Igen, számos pigment áll rendelkezésre, hogy megfeleljen a kívánt eredménynek.

Az elsődleges gyógyulás kb. egy hétig tart, a teljes pigment beállítódása négy-hat hét alatt következik be.

 

Az ajaktetoválás előnyei

Az ajaktetoválás, egy átalakító szépségjavítás, amely tartós előnyöket kínál és egyszerűsíti a napi rutinokat. Akár egy kis szín hozzáadását, akár az aszimmetria korrigálását keresi, a sminktetoválás megbízható megoldást nyújt. A legjobb eredmények érdekében fordulj profi szakemberhez, aki az eljárást a Te igényeidhez és elvárásaidhoz igazítja.

Ajaktetoválás Budapest

Hulyák Nikoletta

30 perces ingyenes konzultáció

Minden esetben ajánlom az első ingyenes konzultációt, ahol igyekszem eloszlatni kétségeidet és a legjobb tudásom szerint megválaszolni kérdéseidet.

Nem tudsz eljönni?
Mindannyian emberek vagyunk, tudjuk, hogy bármi közbejöhet. Ha valamilyen oknál fogva mégsem tudsz megjelenni a megbeszélt időpontban, kérlek, azonnal (legkésőbb a kezelést megelőző munkanapon) jelezd azt nekem telefonon, vagy üzenetben. Ezzel segítesz, hogy a várólistán lévő vendégek hamarabb kapjanak időpontot. 24 órán belül lemondott időpont esetén készenléti díjat számolok fel, melynek összege a megbeszélt kezelés 50%-a.
Megköszönöm, ha a korábban megbeszélt időpontot tudod tartani, hisz mindkettőnknek ez a legjobb :) 
Megértésedet köszönöm!