fbpx
Permanent Beauty. - Nikoletta Hulyák

Sminktetoválás Budapest

Nyerd vissza az idődet és könnyítsd meg az életed

Az időnek a barátodnak kell lennie, nem pedig az ellenségednek.

Gyakran érzed úgy, hogy a hullámok összecsapnak a fejed felett, mintha minden és mindenki ellened dolgozna?

A munkaidőre is ráhúztál néhány órát, és még az otthoni teendők is várnak, így sikerül jó későn lefeküdnöd.

Már a gondolat is feszültté tesz, hogy reggel fáradtan fogsz ébredni.

Aztán a reggeled nem csak fáradtan, de kapkodva kezdődik, és nincs időd a legfontosabbra, önmagadra, és a jó közérzetedre.

Nincs többé kellemes ébredés, nincs többé megtervezett outfit, nincs többé smink. Ismerősen hangzik?

Sminktetoválás Budapest
Sminktetoválás Budapest

Permanent Make Up
Szemöldök

Permanent Make Up
Szemceruza

Permanent Make Up
Ajkak

a saját utad a szépséghez

Személyre szabott kezelések...

Szemöldök tetoválás Budapesten

Szemöldök tetoválás

A hiperrealisztikus technikától a púdertechnikáig, azok számára, akik a természetes megjelenést részesítik előnyben.

Ajaktetoválás budapesten

Ajaktetoválás

Kontúrmentes, színezett ajakápoló hatás azok számára, akik a természetes megjelenést kedvelik. A nagyon bátrak számára a merész színek a cseresznyétől a rózsavörösig mindenféle színt kínálnak.

Szemhéjtetoválás Budapesten

Szemhéj tetoválás

A szem kiemelése során a szemhéj finom árnyékolásától a hangsúlyosabb szemhéjkontúrig minden lehetséges.

Húzódási csíkok

Striák

Súlygyarapodásnál, fogyásnál vagy a terhesség után előforduló kötőszöveti repedéseknél, melyek főként a fenéken, combokon, hason jelennek meg, már van megoldás.

Te...

azonnal ragyogni fogsz, miután eltöltöttél velem néhány órát először a konzultáció során, majd a kezeléskor, és aztán úgy érzed, hogy valami nagyot tettél a szépségedért és az önbizalmadért.

A legszemélyesebb sminktetoválást érheted el, ami a legjobban illik a megjelenésedhez és az életstílusodhoz.

A sminktetoválással karakteresebbé, láthatóbbá válik az arcod, mert erősíti a szépséged.

Számomra a sminktetoválás a természetes megjelenéssel egyenértékű, és a mai technikáknak és anyagoknak köszönhetően ez abszolút lehetséges.

A „kevesebb több” elve alapján dolgozom, és olyan lágy és természetes munkára törekszem, amit magamon is bármikor viselnék.

Amikor az ügyfeleim azt mondják – „Még a barátaimnak sem tűnt fel, csak nem tudtak mit kezdeni az üdeségemmel” – ez a legszebb bók számomra, mert én a természetes megjelenés híve vagyok.

Sminktetoválás Budapest

Sminktetoválás Budapest
Vendégeim mondják

Rita Juhász
2 hónapja

Nikihez mindig "haza" érkezem! Kedves, professzionális, folyamatosan fejleszti magát és a szolgáltatásait. Legutóbb a microneedling kezelést ajánlotta, ami igazán bevált! Tíz csillag :)!

Szemöldök-tetoválás? Mások azt mondták, fájni fog. Niki azt ígérte, hogy nem. Neki lett igaza. Az eredmény pedig csodás. Igazi profi!!!

"Beauty is not in the face, beauty is a light in the heart." Kahlil Gibran If you dedicate yourself time, Nikoletta will bring out this light! A must have in your life.

Niki kezelései nem csak szebbé teszik a bőrömet, de komplett feltöltődést is adnak. 🥰

Luca Erdélyi
2 hónapja

So, so happy with Nikoletta! Perfect service and she is super nice and it just feels very calm and welcoming in her salon. I fixed my brows and did a lash lift with color, and it looks so good! 5 stars from me❤️

Én Niki svájci- és budapesti kozmetikai szalonjában is voltam többször. Mindkét hely nagyon igényes, jó belépni, valódi kellemes környezet. Mivel sokat utazom, az arcbőröm szárad és folyamatos törődést igényel. Ezt a fajta törődést illetve kényeztetést Nikitől mindig maximálisan megkapom. Nemcsak hogy szuper profi a kezelésekkor, de még szuper kozmetikumokat is ajánl speciálisan az én arcbőrömre. Máshova nem is megyek/mennék, a szemöldökömet (is) csak Ő tudja gyönyörűen megcsinálni. Maximálisan ajánlom Mindenkinek!

Magdi Lukács
7 hónapja

Hosszú ideje járok Nikihez különböző arckezelésekre és sminktetoválásra. Minden alkalom csodálatos feltöltődés számomra. Igényes mind a munkájára, mind a környezetére és ebben a tökéletességben imádok lenni. Szeretettel ajánlom NIKIT bárkinek, aki egy profi kozmetikust vagy egy sminktetováló szakembert keres.

Richard Antal
7 hónapja

Niki egy kedves és tapasztalt Szakember, arckezeléshez minőségi krémeket használ amit párosít a profi munkájával. Nagyon jó keze van az arc masszírozáshoz, tisztításához is. Nagyon megvagyok vele elégedve, mindig pontosan tartja az időpontokat, tiszta és kellemes környezet fogadja az érkező vendéget. Csak ajánlani tudom, mert lelkiismeretes és készséges szakember.

A szalon szép, tiszta, jól felszerelt, könnyen megközelíthető. Niki nagyon kedves és precíz. Mindig töltődés nála szépülni.Neki van a legfinomabb keze. Élmény nála egy kezelés. Munkájára igényes, profi szakember. A szemöldököm szép, természetes lett. Bátran ajánlom Nikit mindenkinek.

Ez Te vagy
Szexi, sikeres és elégedett
"Szenvedélyem, hogy kihozzam minden ember belső szépségét."
Hulyák Nikoletta - Sminktetoválás Budapest
Kezelések és sminktetoválás

Neked ajánlom

Brustkrebs - Fight Like a Girl

Visszaadom a rák ellen küzdő nőknek a nőiességük egy darabját.

Természetes sminktetoválás

Hulyák Nikoletta

30 perces ingyenes konzultáció

Minden esetben ajánlom az első ingyenes konzultációt, ahol igyekszem eloszlatni kétségeidet és a legjobb tudásom szerint megválaszolni kérdéseidet.

Nem tudsz eljönni?
Mindannyian emberek vagyunk, tudjuk, hogy bármi közbejöhet. Ha valamilyen oknál fogva mégsem tudsz megjelenni a megbeszélt időpontban, kérlek, azonnal (legkésőbb a kezelést megelőző munkanapon) jelezd azt nekem telefonon, vagy üzenetben. Ezzel segítesz, hogy a várólistán lévő vendégek hamarabb kapjanak időpontot. 24 órán belül lemondott időpont esetén készenléti díjat számolok fel, melynek összege a megbeszélt kezelés 50%-a.
Megköszönöm, ha a korábban megbeszélt időpontot tudod tartani, hisz mindkettőnknek ez a legjobb :) 
Megértésedet köszönöm!

Hulyák NIKOLETTA

A legjobb megjelenésért

Elérheted a legszemélyesebb sminktetoválást, amely a legjobban illik a megjelenésedhez és az életstílusodhoz.