fbpx
Permanent Beauty. - Nikoletta Hulyák

Sminktetoválás korrekció

Régi, kifakult vagy elszíneződött a sminktetoválásod?

Milyen sminktetoválás az, amelynek formája vagy szine még mindig gondot okoz? Mert hát ez lenne a lényege a sminktetoválásnak, nem? …hogy időt takaríts meg – különösen reggelente!

Ne aggódj, van megoldás! És itt nem a lézerrel való eltávolításra gondolok! Csakis tetoválásra!

Különleges technikáimnak és anyagaimnak köszönhetően újra életre tudom kelteni a régi, kikopott vagy épp elszíneződött sminktetoválásaidat. Legyen szó szürke, vöröses vagy lila szemöldökről, kifakult vagy épp túl hangsúlyos szemhéjkontúrról vagy egy elavult ajakkontúrról, melyeket elhalványítok, semlegesítek, de minden esetben természetes hatást kölcsönzök ezeknek a területeknek.

A divatnak haladnia kell a korral, és a természetellenes megjelenés nem esztétikus.

Ha aggódsz az idő és a megjelenés miatt, ne habozz! Itt az idő, hogy újra jól érezd magad a bőrödben!

Ha úgy érzed, hogy segíthetek, küldj Whatsappon néhány smink és filterek nélküli, közeli fotót a javításra szoruló sminktetoválásodról, hogy a fotóért cserébe felkereshesselek egy személyes konzultációra.

Várom a fotóidat! 😊

Sminktetoválás korrekció
Neked ajánlom

Sminktetoválás korrekció

Fakó, vöröses, lila vagy kékes szemöldök

Ha kifakult vagy elszíneződött szemöldököd van, -például vöröses-kékes vagy lila- néhány speciális szín keverékével újra természetes hatást kölcsönzök neki.

Nincs divatos ajakkontúr vagy "olcsó szín".

A tetoválástól és az alap ajakszíntől függően semlegesítem a kontúrt és harmonizálom a teljes ajakszínt a természetes megjelenés érdekében.

Elszíneződött, túl erős vagy régimódi szemhéjkontúr

A színt mindenképpen természetesre, intenzívebbre alakítom. Ha szükségesnek tartom, akkor meg is hosszabbítom a végeket, és ha ez még mindig nem elég, akkor a kontúr vonalában enyhén satírozom, amitől füstös hatást érünk el. A végeredmény egy szuper trendi és természetes szemhéjkontúr.

Rossz forma

Ha a szemöldököd, szemhéjad vagy az ajkaid rosszul lettek megformálva a legutóbbi tetováláskor, még van remény a javításra, viszont ez a hiba nagyságától függ, és attól, hogy a határok mennyire térnek el a normálistól. Egy fotót mindenképpen megér!

Ez Te vagy
Szexi, sikeres és elégedett
"Szenvedélyem, hogy kihozzam minden ember belső szépségét."
Nikoletta Hulyák

Arckezelések és Permanent Make Up Budapesten

Neked ajánlom
Szemhéjtetoválás Budapesten

Permanent Make Up / Sminktetoválás

Brustkrebs - Fight Like a Girl

Visszaadom a rák ellen küzdő nőknek a nőiességük egy darabját.

Hulyák Nikoletta

30 perces ingyenes konzultáció

Minden esetben ajánlom az első ingyenes konzultációt, ahol igyekszem eloszlatni kétségeidet és a legjobb tudásom szerint megválaszolni kérdéseidet.

Nem tudsz eljönni?
Mindannyian emberek vagyunk, tudjuk, hogy bármi közbejöhet. Ha valamilyen oknál fogva mégsem tudsz megjelenni a megbeszélt időpontban, kérlek, azonnal (legkésőbb a kezelést megelőző munkanapon) jelezd azt nekem telefonon, vagy üzenetben. Ezzel segítesz, hogy a várólistán lévő vendégek hamarabb kapjanak időpontot. 24 órán belül lemondott időpont esetén készenléti díjat számolok fel, melynek összege a megbeszélt kezelés 50%-a.
Megköszönöm, ha a korábban megbeszélt időpontot tudod tartani, hisz mindkettőnknek ez a legjobb :) 
Megértésedet köszönöm!