fbpx
Permanent Beauty. - Nikoletta Hulyák
Nikoletta Hulyák - Spezialist für Permanent Make Up

Hulyák Nikoletta

Profi Sminktetoválás Budapest

Szia!

Niki vagyok, kozmetikus és sminktetováló specialista. Szenvedélyem, hogy kihozzam minden ember belső szépségét, és hogy vendégeimmel közösen megteremtsem számukra a legjobb testképet.

Tanulmányaim után az első és legmeghatározóbb tíz éves szakmai tapasztalatomat Budapest szívében, egy német márka magyarországi oktató központjában szereztem kozmetikusként, cellulit terapeutaként és oktatóként. Szerencsés vagyok, hogy ezekben az években lehetőségem volt külföldi workshopokon és tréningeken tanulóként, majd oktatóként is részt venni.

Ezután szerettem volna kipróbálni szakmai felkészültségemet külföldön is, ezért Svájcba költöztem.

Az első időszak ugyan nem ment zökkenő mentesen, de kitartásomnak köszönhetően  sikerült saját kozmetikát nyitni, időközben specializálódtam smink-, és orvosi-mikropigmentációs kezelésekre, valamint bekapcsolódhattam kozmetikusok képzésébe is.

Ezidő alatt kizárólagos forgalmazója lettem egy olasz tetoválómárkának, amit Magyarországon is szerettem volna képviselni, így a bázisomat visszahelyeztem Budapestre, de a svájci kozmetikámat, vendégkörömet megtartottam.

Boldog vagyok, hogy újra itthon is dolgozhatok, hogy találkozhatok a régi vendégeimmel és hogy megismerhetnek újabbak.

Örülök, hogy itt vagy! Ha bármelyik, kezeléseimmel kapcsolatos téma érdekel, esetleg kérdésed merülne fel, csak vedd fel velem a kapcsolatot. Örömmel várom a megkeresésed. Együtt kiderítjük, hogy tudok-e Neked valami megfelelőt ajánlani, amivel hozzájárulhatok a jó közérzetedhez, nőiességedhez.

Profi Sminktetoválás Budapest - Hulyák Nikoletta
"Szenvedélyem, hogy kihozzam minden ember belső szépségét".

Profi Sminktetoválás Budapest - Hulyák Nikoletta

csak a legjobbakkal

dolgozom...

Weyergans
Clinita - Clinical Tattooing Syatem
doTerra

Hulyák Nikoletta

30 perces ingyenes konzultáció

Minden esetben ajánlom az első ingyenes konzultációt, ahol igyekszem eloszlatni kétségeidet és a legjobb tudásom szerint megválaszolni kérdéseidet.

Nem tudsz eljönni?
Mindannyian emberek vagyunk, tudjuk, hogy bármi közbejöhet. Ha valamilyen oknál fogva mégsem tudsz megjelenni a megbeszélt időpontban, kérlek, azonnal (legkésőbb a kezelést megelőző munkanapon) jelezd azt nekem telefonon, vagy üzenetben. Ezzel segítesz, hogy a várólistán lévő vendégek hamarabb kapjanak időpontot. 24 órán belül lemondott időpont esetén készenléti díjat számolok fel, melynek összege a megbeszélt kezelés 50%-a.
Megköszönöm, ha a korábban megbeszélt időpontot tudod tartani, hisz mindkettőnknek ez a legjobb :) 
Megértésedet köszönöm!